YouTube LinkedIn

Trouwmedia.nl - Adverteren

Uw Account

betaal uitsluitend voor resultaat!

ontvang uitsluitend relevante informatie, geen opzegtermijn of andere verplichtingen

Trouwmedia brengt potentiële klanten naar je toe! Wij zorgen ervoor dat de niche websites waarop wij uw producten promoten, zo goed mogelijk worden gevonden door relevante gebruikers van o.a. Google, Bing & Yahoo.

Een succesvoorbeeld is de website Ford-Mustang.nl. Wie via de zoekmachine Bing zoekt naar ford mustang huren (klik hier) ziet deze website in de top 3 van gevonden resultaten staat. Ditzelfde geldt voor Google (klik hier) en Yahoo (klik hier)

Trrouwmedia is marktleider in Nederland op het gebied van onder meer websites voor trouwautoverhuur. Onze grote trots is Trouwautos.nl: een betrouwbare en complete website voor ieder aanstaand huwelijkskoppel dat op zoek is naar een mooie trouwauto!

Ons netwerk is sinds 2004 uitgegroeid tot diverse verhuursites van exclusief (trouw)vervoer in Nederland en België. Dankzij ons kwalitatieve netwerk, volledig in eigendom van PrepaidLeads, kan uw klant in onze selectie van ruim tweehonderd trouwauto’s altijd zijn of haar gewenste trouwauto vinden. Niet voor niets komen er per jaar duizenden serieuze offerteaanvragen terecht bij de verhuurders die adverteren binnen dit netwerk. En dat voor slechts €7,50 per offerteaanvraag!

wij vinden bezoekers, waardoor zij u vinden!

Het meest gevonden netwerk voor trouwauto’s van Nederland & België!

Ervaar het zelf! Zoek nu op Google.nl naar de term ‘trouwauto’ en van de tienduizenden resultaten ziet u IkZoek EenTrouwauto.nl gegarandeerd in de top 3 verschijnen. Bovendien bevat de eerste pagina zoekresultaten tenminste één andere trouwauto-site van PrepaidLeads! Of zoek eens op de term ‘bruidsauto’: je vindt onze aanbieder Bruidsauto.net gegarandeerd in de top 3 van eveneens tienduizenden resultaten.

tarieven – basisvermelding

Autoverhuur | Offerte aanvraag (incl. n.a.w. + mailadres) € 7,50 (p/mnd)
   
   

tarieven – extra aandacht!

Autoverhuur | Spotlight Homepage Top (max. 7 posities) € 50 (p/mnd)
Autoverhuur | Spotlight Homepage Midden (max. 5 posities) € 30 (p/mnd)
   
Autoverhuur | Spotlight per Provincie (max. 7 posities) € 15 (p/mnd)
Autoverhuur | Spotlight per Categorie (max. 7 posities) € 10 (p/mnd)
Autoverhuur | Spotlight per Merk (max. 7 posities) € 10 (p/mnd)
   
Autoverhuur | Top 3 per Provincie (max. 3 posities) € 15 (p/mnd)
Autoverhuur | Top 3 per Categorie (max. 3 posities) € 10 (p/mnd)
Autoverhuur | Top 3 per Merk (max. 3 posities) € 10 (p/mnd)

Extra Aandacht!-campagnes voor items is mogelijk per twaalf maanden!

netwerktarieven – display advertising

 
Full Banner (468x60px) € 20 CPM
Skyscraper (120x600px) € 30 CPM
Autoverhuur | Netwerk take-over (max. 1 positie) € 2.500 per maand

Genoemde prijzen zijn exclusief productiekosten, bureaucommissie en BTW. Minimale campagneduur bij Extra Aandacht! is twaalf maanden. Facturen worden maandelijks achteraf verzonden in geval van "betalen per lead" (met inachtneming van een depotbedrag van 10 leads). Bij de overige betaalde items wordt vooraf gefactureerd, gedurende de afgesproken campagneperiode. De campagne gaat ‘live’ zodra de facturen zijn voldaan.