YouTube LinkedIn

Trouwmedia.nl - Over ons

Uw Account

Trouwmedia van 2004 t/m 2015

van een hobby naar serieuze business met honderden leads per maand

Trouwmedia is een online response-systeem en tevens uitgever van online performance based marketing-oplossingen die leiden tot een zo hoog mogelijke conversie vanuit de consument naar de retailer. Trouwmedia biedt een directe business-to-consumer oplossing waarbij we de consument pro-actief opzoeken door middel van Search Engine Optimalization (SEO)

Met andere woorden:

"Wij zorgen ervoor dat onze websites zo goed mogelijk worden gevonden door relevante gebruikers van o.a. Google, Bing & Yahoo. Dit doen wij zodat uw product zo goed mogelijk onder de aandacht komt bij relevante bezoekers (en dus potentiële klanten)."

De initiatiefnemers achter Trouwmedia, de broers Dennis & Ramon Vingerhoed, zijn sinds 1999 actief op internet. Sinds 2004 is Trouwmedia de online marktleider van Nederland in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.

De broers hebben in de afgelopen jaren honderden premium domeinnamen opgekocht om meer en meer niche website te exploiteren. Onder andere trouwautos.nl, trouwautos.com, ferrari360.nl, minicoopercabrio.nl, ford-mustang.nl en citroën-traction.nl vallen inmiddels onder het netwerk van Trouwmedia.

Vandaag de dag is het netwerk uitgegroeid tot meerdere verhuursites van exclusief (trouw)vervoer in Nederland en België, met een selectie van ruim tweehonderd trouwauto’s.